Despre noi

Suntem un furnizor de produse de calitate si servicii destinate oricarei industrii, cu precadere in agricultura. Deservim  clienti atat din piata MRO (maintenance repair and operating) cat si din piata OEM (Original Equipment Manufacturer).

Suntem activi pe piata romaneasca din anul 2005, raspunzand rapid si eficient cererilor clientilor nostri si urmarind intotdeauna a gasi o solutie optima pentru satisfacerea ambelor parti.  In scopul oferirii unor servicii cat mai bune clientilor nostri, am cautat sa diversificam portofoliul de produse oferite prin intermediul parteneriatelor incheiate la nivel local si international.

In anul 2017 am extins gama de produse prin infiintarea diviziei de produse pentru ciclism, incepand acest drum prin incheierea de parteneriate cu branduri de renume.

Incepand cu 2017 am devenit distribuitori Innteck Italy pentru gama de kituri de reparatie furci high-end MTB de la SKF. Tot in acest an am preluat si distributia in Romania pentru gama de rulmenti scule si produse conexe specializata pentru biciclete Enduro Bearings Cycling USA.

In 2018 ne-am extins gama de produse premium pentru biciclete cu brandul Ottolock USA, cel mai usor lacat de bicicleta pentru opriri de scurta durata.

In 2019 ne-am diversificat gama de produse prin a deveni distribuitori ESI Grips USA, gama de top de mansoane pentru furca MTB si ghidolona pentru biciclete de sosea. Tot in 2019 am incheiat un parteneriat cu firma daneza Elvedes pentru furnizarea pe piata romaneasca a produselor premium specializate pentru biciclete: cabluri, placute de frana, angrenaje, pinioane, uleiuri, rulmenti etc.

 Active In RomaniaSuntem activi in gasirea celei mai bune solutii pentru dumneavoastra.

Specializarea noastra

Agricultura
Industrie
Servicii si reparatii
Piese pentru biciclete