Obtineti performanta cu etansarile SKF pentru furci MTB!

Dupa cum bine stiti, una din durerile de cap ce pot aparea la bicicletele MTB este etansarea tip razuitor la furcile bicicletelor de munte. Este o componenta mica, aparent lipsita de importanta dar care face o mare diferenta in modul in care se simte suspensia dvs. Aceasta trebuie inlocuita mai frecvent decat v-ati astepta, mai ales daca se folosesc componente de calitate redusa. Din cand in cand, intalnim piloti care chiar si-au distrus complet suspensia fiindca nu au schimbat la timp etansarile sau uleiul ce asigura o functionare optima a furcii.

Etansarile montate in furca trebuie sa fie capabile sa functioneze intr-un mediu foarte solicitant si, in timp ce producatorii de furca au muncit din greu pentru a-si imbunatati propriile sisteme de etansare, SKF a dezvoltat o gama intreaga de kituri de reparatie pentru furci high-end! De altfel, o parte din producatorii de furci de top au optat deja pentru echipare OEM cu etansari SKF, cum ar fi FOX de exemplu.

De ce sa montam kitul de la SKF?

Kiturile SKF sunt optimizate pentru a reduce frecarea, a imbunatati eficienta si confortul suspensiei in acelasi timp se creste considerabil durata de viata a furcii. Din teste rezulta ca etansarile SKF se comporta excelent la protejarea furcii impotriva apei si noroiului, ceea ce mentine uleiul din furca mai curat pe toata durata de viata a etansarii sistemului de suspensie.

Gama de kituri oferite acopera producatorii de top gen DT Swiss, FOX, RockShox, Marzocchi, X-Fusion, oferind echivalenta pentru peste 120 de tipuri si modele de furci pentru biciclete MTB.

Pentru mai multe informatii despre kituri, montaj si echivalenta urmati linkurile de mai jos:

Detalii kituri SKF pentru furci MTB

Kituri reparatie furca DT-Swiss

Kituri reparatie furca Marzocchi

Kituri reparatie furca RockShox

Kituri reparatie furca FOX

Kituri reparatie furca X-FUSION

Puteti obtine o oferta de pret la: Email:  office@activein.ro / Telefon: 0770 833 700

Oferim conditii bune pentru dealeri si atelierele de reparatii.